Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Награди

This post is also available in: English

  • Македонското женско лоби е добитник на наградата за граѓанско општество и највисоки демократски достигнувања во 2002 , доделена од Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС).  Наградата е доделена за промоција и заштита на човекови права и пред се промовирање на женските човекови права.
  • Македонското женско лоби е добитник на наградата “Бисер на мудроста” во 2010 година за своите достигнувања во областа на женското сексуално и репродуктивно здравје а посебно во постигнувањата во борбата против ракот на грлото на матката.