Order Cheap Prednisolone Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Kamagra Online
Order Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
cheap viagra cialis levitra
how can i buy viagra in ireland
can you buy prednisone over the counter in greece
buy cheap cialis online
buy levitra usa
best cheap viagra uk
prednisone buy canada
buy viagra cialis levitra online uk
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Kamagra Online

Официјален почеток на Кампањата “Надмудри го ракот – биди здрава жена”

This post is also available in: English

Одржано на: 24.10.2008, 10.00 ч.
прес -конференција во Министерство за здравство
11.00ч. прегледи на ГАК
12.00ч. пригодна програма на плоштад “Македонија”

 

На официјалниот почеток на Кампањата присутни беа:

Амбасадорката на Кралството Холандија , како и пратеничките во Собранието на РМ со што се активира и почетокот на кампањата на терен.

На плоштадот “Македонија” беше одржана пригодна манифестација во 12.00ч. со присуство на голем број естадни ѕвезди -поддржувачи на Кампањата.