Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Прирачник за лидерки во локалната самоуправа

Priracnik_liderkipriracnik

Стратешка работилница Кампања за политичко активирање и учество на жената

Во општина Чашка на 03.10.2014, се одржа стратешка работилница на тема ”Кампања за политичко активирање и учество на жената” со стратешката менторка Тања Томиќ.Работилницата е дел од проектот ”Ние сме идни лидерки-носителки на промени во нашите заедници”. На работилницата присуствуваа менторираната во општина Чашка, Лилјана Ицковска, членовите на Комисијата за еднакви можности, останати советници и заинтересирани. Учесничките дискутираа за стратегии и алатки кои може да се употребат, а со цел да се мотивираат жените за активно вклучување во јавниот живот со што би се допринело кон поголема демократичност но и постигнување на инклузивност за двата рода,во развојот и напредокот на заедницата.

caka 1caska 2