Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

16 дена борба против семејното насилство

This post is also available in: English

Во рамките на 16-те дена борба против семејното насилство се одржаа 16 трибини на темата на борба против семејното насилство во 16 општини во РМ.

Трибините се одржаа во следните општини:

1.Центар
2.Чаир
3.Струга
4.Куманово
5.Битола
6.Штип
7.Струмица
8.Кисела Вода
9.Гази баба
10.Тетово
11.Гостивар
12.Св. Николе
13.Прилеп
14.Охрид
15.Крушево
16.Скопје

На трибините присуствуваа и воедно оргнизаторки на трибините беа пратеничките од Собранието на РМ каде преку непосреден контакт со граѓаните од своите општини, со претставници од медиумите го потенцираа проблемот на семејното насилство , начините на препознавањето и неговото решавање.

На овие активности присуствуваа и амбасадорите на земјите на ЕУ, вклучувајќи го и амбасадорот на Европската комисија во Р.Македонија