Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com

Стратешка работилница Кампања за политичко активирање и учество на жената

This post is also available in: English

Во општина Чашка на 03.10.2014, се одржа стратешка работилница на тема ”Кампања за политичко активирање и учество на жената” со стратешката менторка Тања Томиќ.Работилницата е дел од проектот ”Ние сме идни лидерки-носителки на промени во нашите заедници”. На работилницата присуствуваа менторираната во општина Чашка, Лилјана Ицковска, членовите на Комисијата за еднакви можности, останати советници и заинтересирани. Учесничките дискутираа за стратегии и алатки кои може да се употребат, а со цел да се мотивираат жените за активно вклучување во јавниот живот со што би се допринело кон поголема демократичност но и постигнување на инклузивност за двата рода,во развојот и напредокот на заедницата.

caka 1caska 2