Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Средба со Питер Ван Хауте

This post is also available in: English

Директорката на Македонското женско лоби г-ѓа Даниела Димитриевска заедно со претставници на граѓанскиот сектор оствари средба со г – дин Питер Ван Хауте, претставник на ЕУ, посредник во преговорите помеѓу политичките партии.Работната група составена од претставници на 4 политички партии меѓу кои и жени пратенички поддржувачки на иницијативата за зголемување на квотата на 40% дискутираше за Изборниот законик. Директорката на МЖЛ ги пренесоа ставовите и ги предаде аргументите и документацијата за зголемување на квотата од 40% во Изборниот законик и зголемување на учеството на жени на сите нивоа. Г-динот Ван Хауте јавно ја даде поддршката за оваа иницијатива и вети дека истата ќе ја пренесе во работната група .

http://plusinfo.mk/vest/42595/makedonsko-zensko-lobi-bara-zgolemuvanje-na-kvotata-za-zastapenost-na-zenite

даниела клуб на пратеници