Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Работен состанок со претставници на институции и претставници на НВО секторот

This post is also available in: English

 

Македонско женско лоби во соработка со Министерството за труд и социјална политика-Секторот за еднакви можности го одржа првиот работен состанок (од два предвидени) со релевантни институции и домашни и меѓународни невладини организации со цел  подготовка на активности за изработка на Националниот акциски план за имплементација на Резулицијата 1325 за Жени, мир и безбедност 2017-2020.  На состанокот се презентираа активностите спроведени од секоја од институциите во изминатиот период како и се дадоа препораки и насоки за идни активности.1 7 13 15