Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Посета на Универзитетската Клиника за онкологија по повод Меѓународната недела на борба против ракот од 01-08 март

This post is also available in: English

 

Секоја година традиционално членките на Анти Канцер Здружението Животна искра, членка на мрежата на Македонскто женско лоби  ги посетуваат пациентките од малигни заболувања кои се лекуваат на Универзитетската клиника за онкологија и им подаруваат едукативни брошури, цвеќе и други подароци.

И оваа година како и неколку години наназад со членките на Животна искра беше и Македонското женско лоби со цел да се подигне свеста за нужноста од превенцијата, раната детекција и дијагностика како и современиот третман на малигните заболувања.

P1270209 (3) P1270210 (3)