Order Cheap Prednisolone Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Kamagra Online
Order Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
cheap viagra cialis levitra
how can i buy viagra in ireland
can you buy prednisone over the counter in greece
buy cheap cialis online
buy levitra usa
best cheap viagra uk
prednisone buy canada
buy viagra cialis levitra online uk
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Kamagra Online

„Можеме и мораме“ – Фер избори 2008

This post is also available in: English

Проект: “Можеме и мораме-фер избори 2008

Период на спроведување : мај-јуни 2008

Цел : да се подигне свеста на јавноста и политичките партии за почитување на Кодексот за слободни и фер избори2008

-да се едуцираат жените од руралните средини за нивното право на глас самостојно да одлучуваат и да се подигне свесноста околу проблемот со семејното гласање во тие средини
Целни групи: жени гласачи, жени од маргинализирани групи и рурални средини

 

Активности :

1.Организирани 16 работилници за промоција на Кодексот за фер и слободни избори

2. Организирани 21 работилница со жени од маргинализирани групи од рурални средини

3. Организирани 9 средби со жени во места каде што гласањето беше повторено односно имаше нерегуларности

 

Донатор на проектот : Холандска амбасада во Скопје, РМ