Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Летна школа на млади феминистки

Европското женско лоби за прв пат оваа година организира Летна школа на млади феминистки
Кога и каде?
• Од 3 до 6 септември 2015
• Во Брисел

Што претставува ?
• Простор за размена на идеи, искуства, можност за инспирација, зајакнување на вештини.
• Програмата ќе биде делумно обликувана од учесниците
• Активности: работилници, вештини за споделување, експертиза

Кој може да се пријави?
• 50 жени учеснички
• Меѓу 18 и 30 години.
• кои имаат искуство во граѓански активизам, политики поврзани со родовата еднаквост / женските права
• Живеење во Европската унија или во земјите кандидати за ЕУ .

Формуларот за аплицирање можете да го најдете на следниот линк : http://www.womenlobby.org/spip.php?article7240&lang=en

arton7240-c810f