Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Глобална кампања за запирање на насилството врз жените 14.02.2015

This post is also available in: English

Глобалната кампања V Day која претставува најмасовно движење за запирање на насилство против жените и девојчињата има за цел да ја подигне јавната свест околу прашањата поврзани со најразлични форми на повреда на физичкиот и психички интегритет на жената.
Македонија традиционално зема учество и дава свој придонес преку организирање на креативни настани коишто се иницирани од страна на граѓанските организации кои ги почитуваат и заштитуваат женските човекови права.
Во рамки на кампањата на 14 Февруари се одржува симболичен танц во рамките на глобалното активистичко движење за запирање на насилството врз жените и девојчињата – V-Day.
V-Day е движечка сила за промовирање кретивни настани за подигање на јавната свест, прибирање на средства и оживување на духот на организациите кои се борат против насилство.

Затоа, придружете ни се, дојдете заедно да КРЕНЕМЕ РЕВОЛУЦИЈА, танцувајте со нас, и оставете лична порака зошто10514601_880772725277438_516297387348865727_n треба да му се стави крај на насилството врз жените и девојчињата.