Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
buy generic levitra online
viagra buy online ireland
prednisone online paypal
viagra cialis order online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online
levitra with dapoxetine online
female viagra tablets online shopping in india
non prescription prednisone online
generic cialis viagra levitra online

Активности поврзани со воената криза во земјата, март 2001

This post is also available in: English

За време на воената криза во 2001 МЖЛ како мултиетничка и мултикултурна мрежа, беше целосно посветена на градењето на мировните активности како што се следниве:

• март 2001: Апел до Меѓународната заедница за поддршка на интегритетот и суверенитетот на земјата

• март-мај 2001: Илјада дијалози (серија на состаноци со отворени дискиусии на жешките воени прашања)

• јули 2001 Тркалезна маса : Дали сме подготвени за граѓанско општество (повеќе од 70 учесници , времетрање 5 часа)

• август 2001 ; Јавно обраќање за поддршка на процесот и активностите кои што водат кон мирот и интраетничката толеранција , по потпишувањето на Рамковниот договор

• септември 2001 ; мировен протест со транспаренти на главниот плоштад во Скопје , во соработка со ‘Жените во црно’.